har en annan stil för varje dag typ! ;)


Alicia min lilla slagpåse! <33

Syster Yster! <3 Bilder från en dag för rättså längesen men det var en underbar dag! :)

Things are not like it was about 5 years ago!!


jag lever inte i det förgångna med det har börjat komma upp mer och mer, jag vill ha kontakt med dig men ändå inte. Vi har så fina minnen men det finns lika många ledsna minnen!
Jag vet att du inte mår helt bra, men du gör en av dom viktigaste dagarna i mitt liv till skit, det började bra men slutar med att du ignorerar mig helt totalt.
Du sätter en annan person framför mig på min egna dag! det kanske inte syns med jag blöder och gråter inombords. Jag försöker hålla inne tårarna med klarar inte det länge till!!

Jag är inte som ja va för 5 år sen, du kan inte bestämma över mig mer, jag har mina egna synpunkter och min egna vilja. Och det måste du lära dig!

vardags tänk!


jag har tänkt på folk som säger att dom ska ta livet av sig!
Om dom känner så, varför gå runt och säga så. man gör ju bara dom andra oroliga och ledsna.
Jag tror att folk som säger att dom ska ta livet av sig är väldigt osäkra och inte har det bra hemma. T. ex. att de inte får så mycket uppmärksamhet hemma, så dom säger det till sina vänner!
Så självaste grejen är att, om man går ut med att man ska ta livet av sig. så tror jag det är bara för man är osäker och vill ha uppmärksam het!
Jag skulle gärna vilja hjälpa människor som har sådana problem, att dom ska få hitta sig själv och att dom vet att dom betyder väldigt mycket.

lycka! <3

Lyckan är tillbaka: allting flyter bara på, och det dåliga flyter förbi. Det är skönt att inte bära en klump i magen längre. Jag har lärt mig att det dåliga har en bra mening, man lär sig jämt av det dåliga!

SM-guld

Jag vet jag är efter! Jag har bara inte orkat vara aktiv på bloggen! Jag skriver när jag känner för det och om det har hänt något kul eller något annat!
Och nu har det faktist hänt något kul! SM-GULD till HV71, dom är bäst!


Min lilla tobbe! :)









a kiss from me to you <3


12/3-2010 - herman! älskar diig <3


when i grow up, i want to be a child :)

vem orkar växa upp? när man ändå
vara ett barn när man är vuxen!
Så sluta inte vara barnsligt bara för du
blir äldre! Fortsätt så som du gjorde innan.

RSS 2.0