linnéa gästbloggar!

Hejsan alla! Nu blev det så att jag Linnéa fick göra ett litet inlägg här på matildas blogg (: tyckte ja va gulligt av henne! haha har själv harft blogg, INTE LÄNGE! typ bara nån vecka elr nått, la ner den för ja orkade inte hålla på att lägga in, och ja kom aldrig på vad ja skulle skriva & alla inlägg blev typ lika dana? :S ojj vilket fruktansvärt ointressant babbel det blev nu!
På fredag ska ja och matilda till fjället, alltid lika mysig och veta att man ska dit varje fredag! ja är så glad att ja har matilda, vi har varit bästisar hela våra liv typ, min förtsa och bästa bästis! saknar henne väldigt ofta i skolan, tråkigt att vi inte går i samma klass längre, men därför är det extra kul att gå till fjället med henne på fredagarna!
thihi, tycker att ni ska få se lite bilder på oss genom åren :)

hahahahaha när jag hade kalas!! 2002



visst är vi söta? 2006 tror jag


hahah det gäller att bjuda på sej här i livet! lääänge sen!


mitten av 6:an typ


när ja precis skaffaat bligg, ;) sommaren 2009


ååååh, blir varm i hjärtat när ja ser denna bild, ja älskar dej! + att ja längtar tbx till sommaren när man va bruuun, och när det var fiint väder! sommaren 2009



nårra bilder fick ni se, har mer men det får räcka :D


Ha en bra kväll och ta hand om er&varann, det är viktigt!

// Linnéa (L)

SOOVVVAA!!

Ledsen att jag inte har bloggat idag. Jag sov mest. Skulle hjälpt ute i trädgården men jag somnade i soffan. Jag vaknade bara för 1 timma sedan tror jag.

KFUM!!! snyggingen

NU ÄR JAG NYFIKEN !!

vem var snyggingen bakom mig ??

Någon som jag känner vet ?

KFUM

Nya planer för ikväll. Jag ska till KFUM med några kompisar och har skiiit kul. Längtar skiit mycket, fick reda på att jag skulle gå bara för några timmar sedan. Är rätt nökd hur jag ser ut.




Så ser jag ut ikväll.
Bloggar i morgon, är någ kanske trött sen. <3


Kram Tiillddiiee

YEEAAAHH

SKIITT

min bror ringde nyss :D

Mamma pratar med han :D

SKIIT vad jag längtar efter han.


JULIA BLOMBERG OM DU SER DETTA RING MIG !! <33

MAMMAS POJKAR !!!!!!!

Heeej bloggen!!

Idag var jag i skolan. Det var kul faktist. På min SO lektion håller vi på med rollspel. Jag är advokat med Jocke&Vilma. Till Danne och Jesper. Sen idag fick jag reda på att jag och Jonathan ska åka till Sälen, samma plats och samma datum typ. Vilket samman träffande. Sen busade jag lite i skolan också, Det får jag faktist medge. Sen idag ska jag inte göra så mycket. Fast MAMMAS POJKAR är idag. Jippi. Jag har längtat hela veckan på detta.



Lite miffad bild, Men jag gillar den.



Är det någon mer än jag som tittar på Mammas Pojkar??



Kram Tiillddiiee

19 november

Godmorgon bloggen.

Förlåt för att jag inte har lakt upp något den sista tiden. Har nyss fixat mig. Det blir mjukiskläder idag, jag vill vara lite chill. Fast det är jag typ alltid.


Jag älskar Clementiner !!


17 november

Heeej bloggen !

Idag är det tjej kväll hos mig. Först är det Ugly Betty sedan är det Desperate housewives.



VS




Kram Tiillddiie


Ett snabbt inlägg !

Ska till skolan snart. åkter med mamma! Har inte några speciela planer för idag. Bloggar mer sen när jag kommer hem :D

Dress code !

Dress code !



Dagens outfit:

Linne: Gina Tricot
Tröja: Gina Tricot
Legings: MQ

15 november

Heeej bloggen.

Igår så åkte jag upp till Dalvik, för att jag skulle vara med några kompisar. Vi hyrde Pettson & Findus Glömligheter. Jag minns inte om jag någon gång har skrattat åt den filmen. Sen hyrde vi en annan film men det faktist lite privat.

Idag så ska jag åka till Mullsjö till mina kusiner för att fira Amanda och Cissi. Det ska bli kul. Sen får jag se hur dagen blir sedan. Nu måste jag fixa mig för vi åker om en kvart eller något :S

Julia jag kanske lägger inte dagens outfit senare. Om jag har tid på mig :D

Kram Tiillddiiee

14 november

Heeej Bloggen .

Igår blev det sent så jag var så trött så jag somnade på direkten. Hade väldigt kul faktist. Vi var nästan hela gänget. Typ mitt i natten så vaknade jag runt 3. Då smsade jag med Isac. Då besämde vi att vi ska titta på film men några polare. Ska åka med bussen kl 17.30 upp till Dalvik där han ska möta mig.

Jag har kläd problem vet allvarligt inte vad jag ska ha på mig. Men jag slänger väll bara på något. Lägger nog in dagens outfit senare.

Fråga :P

Fick en komentar i går som det står:
Postat av: anonym

vilka är dina bästisar? snäääälla svara, (:

2009-11-12 @ 19:38:50


Svar: det är dom på bilden . :D

Godmorgon!

Heeej :D

Det blir ett snabbt inlägg i med att jag måste med bussen snart till skolan, det blir en vanlig dag idag. Skolan sedan hem , och senare ikväll ska ja till Fjällstugan med Linnéa :D


En bild från oss i somras :D när jag var blond -.-


hon kommer snart till mig :D

Visste ni att Elin kommer till min snart, vi ska vara. När jag övar på tyskan ska hon träna på vår crosstrainer. Gud jag har jätte många goda minnen ifrån den tjejen. Så gullig, jag ska försöka få med henne på bild och visa hur hennes hår blir. Har nu faktist att färga mitt hår mörkare med skulle det se bra ut?

Kommer lite bilder från i somras med tjejerna :D



Mohaha , Vi äter pizza på Lamia pizzeria :P


Vi sitter och bloggar, vi är så snygga :D


Hur kul har man inte ibland eller ?



ÄLSKAR ER ÖVER HELA MITT HJÄRTA.

http://livetkringelin.blogg.se


Kram Tiillddiiee


Snabbt inlägg

Heeeej bloggen !

Tog nyss ut maten från ugnen. Fast det är inte så mycket till mat, fast man kan kalla det mellamål. Potatisbollar blev jag sugen på innan så det var bara att sätta på ugnen och vänta.

Vi hörs senare har lite fullt upp nu :D

11 november & STUDIEDAG :D

Heeeej .


Idag vaknade jag klockan 6 och blev jätte förvånad för jag trodde det var något fel med min mobil. Fast den var stäld på den tiden jag ville att den skulle ringa. Jag trodde att jag hade varit vaken hela natten. Och nu fattar jag inte var jag har skrivit med skit samma.

Duschade och fixade mig. Fick skynda lite i med att jag skulle till tandläkaren kl 7.50 . Varför en så tid? Och samma dag jag studiedag. Jag är lite vimsig ni vet. Sedan åkte jag upp till min förra skola och va där, va i 4:an hjälpte dom lite med matten. Jag och Frida rättade matte böcker och hjälpte dom. Jag tänkte inte bli matte lärare den var jätte tråkigt. Sen stack jag till Ljungarumskolan för att träffa Elin och Linnéa. Åkte hem rättså tidigt för dom skulle ha lektion.

Dom vill att vi ska vara men jag vet ej om jag kan i med att jag måste skriva färdig en sak och skriva ut den, och så har jag matte tills i morgon. Men jag hinner nog kanske.
Jo igår sa jag att Elin hade färgat håret. Det blev SKIT snygg. Hon passade jätte bra i det.


Så ser jag ut idag:D



Kram Tiillddiiee

.



Devote. Det är jätte segt. Jag hade min blogg där innan. Folk kunde inte änns gå inte på den för det tog som tid för devote att ladda upp skiten. Det blir jag faktist as förbanad på.

Min data. Den suger allvarligt. Det finns typ filer som man inte får radera för då blir hela datan konsitg. Dom hade typ glömmt bort att föra ner någon av dom filerna, så nu är jag as rädd för att vara inne på min data. Så jag är inne på min mammas och pappas data.

Skolans skåp. På junedal är skåpen rättså små. Fast det finns ju mindre men ändå. jag fick sparcka in på idrottsbag. Den mosade typ allting och tog upp hela platsen i mitt skåp





Oboy. Det är någ det godaste jag vet. Har inte än tröttnat på det har druckit det sen jag var jätte lite. Och det blir bara godare.

Min syrras röda ros ring. Den är sjukt fin , och den passar till när man har röda naglar. Jag har fått jätte många fina komentarer ifrån den ringen.

Hösten. Den är en så fin årstid. När löven blir gula och börja falla från träden. Det är just då man ska ta med sig kameran ut och ta kort. Tänkte göra det men jag var bort rest när det var som finast.

Elins blogg & hon är brunett. Jätte fin blogg och den är underbar. Då ska man inte tala om hur Elin är hon är världens snällaste och gulligaste person i världen. Och hon har nyss färgat håret brunt, jag vet ej hur det ser ut än men det kan jag berätta i morgon.


.

Heeeej

Är nu inne på min fjärde blogg hittils. Prövat lite andra bloggar men blogg.se värkar vara bäst. Jag ska försöka lägga in inlägg varje om jag hinner.

Som sakt har jag en bror som är bagpakers i Australien med hans gulliga kompisar. Jag berättar lite om han i bland och lägger upp bilder på han.

Idag har det varit en vanlig dag i skolan, fast vi var på dans i huskvarna. Det var nog det tråkigaste jag har varit med om i hela mitt liv. Lola och jag kicklade typ varandra hela tiden. Tappade min mobil när dom uppträdde med som tur märkte jag det. Sedan idag hade jag lite cat fight med lite folk för dom tog min mobil. Vill inte berätta mer men det var kul.










Den sista bilden är ett väldigt stort minne av min bror. Han sitter och spelar på en gitarr. Själv har jag han fjärde gitarr i mitt rum, den spelar jag på ibland.

Kram Tiillddiiee


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0