Nyår

Heeej Bloggen !


Jag längtar jätte mycket till nyår. Ska röja hela huset. Ska försöka ta lite bilder med, om jag kommer ihåg det. Det blir med Elin & Linnéa.
Skiit man har ju jätte många minnen med dom. Dom är jätte underbara.


Jag bjuder på bilden.


Kram Tiillddiiee


KVÄLLENS FRÅGA !!!!

Vem tror att Conne kommer klara att inte hångla ikväll med Jonte.
Om hon inte gör det får hon 20 kr av mig och Issa.
Vem kommer vinna, komentera vad ni tror annars !!

19 december

Heeej bloggen!

Jag trivs verkligen i mitt nya hår. Ellen & Jag är lite flummiga ibland så Ellen sa du vi är ju som Kissie och Amir. Jag är Kissie för jag är blond och du är Amir för du är brunett. Och så gick jag runt och sa Amir bitch här och Ellen sa I'm the one and the only. Sen så gick Ellen förbi mig och jag skrek rakt ut, Men skiit det är ju Kissies. haha bästa dagen ever!


Älskar mitt hår och min kanin mössa.


Kram Tiillddiiee.

några bilder från fjällen ^^


BRUNETT!!

Heeeej bloggen!!!

Ledsen för att jag inte har bloggat på ett tag, men nu har jag faktist en anledning. Jag har varit hela dagarna och åkt skidor. Jag äger på det, okej Ellen och jag äger på det. Ellen & Jag playade några killar igår. Jag tror dom var från Lindköping.

Jo en nyhet. jag är BRUNETT. Det är skönt att vara det igen. det blev lite mörkare än vad jag hade trott men det blev jätte bra.


Så är det, det är lite ljusare i verkligheten.




Kram Tiillddiiee

Bakat (:

Idag har det varit en vanlig dag, skola och där hände inget intressant bara tråkigt. Men man måste ju gå i skolan. Men skolan är inte så tråkig. Har nyss bakat smörkola med mamma och pannakota, mums är det.


MUMS!!!! SMÖRKOLA. javet det är en dålig bild jag använde webb kameran.

En liten bild på mig idag.


Dagens låt: Melissa Horn , New York.
http://www.youtube.com/watch?v=yg2dUB6-yrM&feature=related

Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förut, du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat 
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Vi har blivit som dom
Som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två.. mmm

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två.. mmm











5 December

Heeeej bloggen.


Ledsen att jag inte bloggade sen igår, jag gick var ute på kvällen och var jätte trött när jag kom hem.
Jag är jätte stolt för igår så tog jag vaccinet. Det var inte så läskigt som jag hade föreställt mig. Sen eftar det var jag hemma en stund. Fixade mig lite och åkte iväg för att hämta Linnéa. Vi åkte till Fjällstugan, och därifrån åkte vi till en annan plast. Där hade vi soxwars det var jätte kul, mitt lag kom till finalen men vi förlorade. Det var synd men vi tar segern nästa gång.
Det var lite svårt att sova inatt imed att jag ville ligga på armen jag hade tagit sprutan i men det gjorde ont då, så jag var tvungen att ligga på rygg eller på mage och det var inte skönt, ska jag säga. Så det har varit det jobbigaste natten på länge.


PS: det blir ingen bild idag.

Kram Tiillddiiee

Hissar !!

NU BILR DET HISS!!!

Julen: Det är så mysigt på julen man går i stora tröjor. Stickade kläder, bara mys faktist. Allt julpynt är så fint och så gulligt.


Pepparkakor: Det ska man inte leka med. Jag kommer ihåg när jag var liten, då fick jag inte dricka kaffe, men i stället så doppade jag pepparkakorna i stället. Det gör jag fortfarande, och det är lika gått som för 6 år sedan.


Låga klackskor: Det är ett par skor jag bra vill ha, för första gången jag så ett par såndana skor så skrek jag nästan. Jag var kär i dom skorna, dom var perfekta. Tänk er att ni ser någonting och ni blir kära på direkten. Det hände mig, men skorna fanns inte i min storlek, så det var bara att säga hejdå till dom.


Det är inte dom skorna, men rättså likt.


Rosetter: Det behöver inte sitta ihåret det kan sitta runt armen på väskan, var som helst. Det är jätte gulligt och sött. Det är riktigt snygg om man har er rosett ring , det diggar jag väldigt mycket.


Cuuttee


Kram Tiillddiiee

3 December

Heeej bloggen.

Idag har jag haft Temadag i skolan. Det var faktist kul vi började kl 09.00 och slutade 13.30. En rätt bra dag faktist. När jag kom hem så satte vid datorn som vanligt. Sedan kom jag på att jag var sugen på kaffe, så jag satte på det. Jag slåg på stort kaffe,pepparkakor och en lussekatt. Det var mysigt.


Mums :D


Kram Tiillddiiee

2 December

Heeeej bloggen.

Förlåt att jag inte har bloggat på den senaste tiden. Vet inte varför men jag orkade bara inte. Idag har jag friluftdag med skolan. Jag ska spela badminton och skridskor med Tilia och Sofie. Det ska bli skit kul.
Senare idag ska jag vara med Ellen, jag har inte varit med henne på jätte länge. Jag har verkligen saknat henne, hon är som en syster till mig. Vi har NÄSTAN samma humor och det är väldigt cool. I med att jag har VÄLDIGT torr humor.


TILIA !!! Jag hade ingen bild på Sofie. Men Tilia får stå för bilden idag.


Vad tycker ni om årets julkarlenden??


Kram Tiillddiiee

RSS 2.0